2016. június 29., szerda

KIFORRASZTÓ ESZKÖZ ÜREGES TŰ SZETT . ÚJ AZONNAL !! - Jelenlegi ára: 910 Ft


Nem mai "találmány". A "hőskorban" a hazai TV, műszer gyárakban   a műszerészek gyakori vendégek voltak az üzemorvosi rendelőben, tették a szépet, megbütykölték a zsebrádiót cserébe pár elhasznált injekciós tűért, hogy aztán felhasználhassák őket  alkatrészcseréknél. A mai eldobható tűk már nem megfelelőek erre a célra, nem beszélve a megnövekedett fertőzésveszélyről.
Szerencsére ma már jól használható készlet kapható erre a célra is. A szett tartalma 8 db. különböző méretű tapadás és rozsdamentes speciális anyagból készült tű, kézhez álló műanyag markolattal. Ptaktikus kiegészítője, szükség esetén helyettesítője az ónszippantónak nyomtatott áramkörökbe beforrasztott több lábú alkatrészek, IC-k, modulok, transzformátorok, stb. kiforrasztásánál.
Az alábbi videon ügyetlenkedő lámpalázas műszerész is jól elboldogul a használatával, kis gyakorlattal hasz nos segédeszköz.
https: //www. youtube. com/watch? v=qeC1oUM2tvg
A készlet tartalma:
7 db. "Hollow"(üreges) tű Ø: 0, 8mm, 1mm, 1, 2mm, 1, 4mm, 1, 6mm,                                                                                                 1, 8mm, 2mm
1 db. tisztító tű Ø : 1, 2mm
Tároló doboz: 105 x 67 x 25mm
Súlya: 55 gramm  
Szín: Mint a képeken látható (csekély színeltérés lehetséges)    
Mennyiség: 1 db. szett
A csomag tartalma: 1 +7 db üreges tű szett.
A képek illusztrációk, megegyező kivitelű eszközök  fotói.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de postaköltséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igy ekszem mielőbb választ adni.
 A jö! vőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 910 Ft
Az aukció vége: 2016-06-30 22:43 . KIFORRASZTÓ ESZKÖZ ÜREGES TŰ SZETT . ÚJ AZONNAL !! - Jelenlegi ára: 910 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése