2018. május 29., kedd

Új Chelsea 3. Harmadik Számú Felnőtt Mez 2017/2018 17/18 INGYEN FELIRAT ÉS SZÁM!!! - Jelenlegi ára: 3 390 Ft


ÚJ SZEZON 2017-18 CHELSEA FC
3. SZÁMÚ MEZ
TOP MINŐSÉG!!! GARANCIA!!!
Szállítási költség 3 990 Ft / mez, amely minden mez után felszámolásra kerül!
Egy mez ára szállítással együtt:  7 380 Ft
 RENDELHETŐ AZ ÖSSZES EURÓPAI NAGY CSAPAT HAZAI, VENDÉG 3. SZÁMÚ RÖVID ÉS HOSSZÚ UJJÚ FELNŐTT FÉRFI ÉS NŐI MEZE, ILLETVE GYEREK SZETTJE(MEZ+NADRÁG+ZOKNI)!!!
Csapatok: Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern München, Dortmund, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham, AC Milan, Inter Milan, Juventus, AS Roma, Paris Saint Germain
Csak rendelésre elérhető, nincs személyes átvétel vagy utánvét!
A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg! Kérem a rendelés után 5 munkanapon belül egyenlítsd ki a vételárat! Ha ez nem történik meg vagy nem jelzed a késedelmet, negatív értékelés mellett lezárjuk az tranzakciót!
 
Amennyiben a rendelés után nem kapsz értesítő e-mailt a megrendelésről, amely tartalmazza a megrendelés adatait, illetve az átutaláshoz szükséges adatotak a részünkről, kérjük jelezd minél előbb és mi újból elküldjük az értesítőt.
 
RENDELÉSNÉL A MEGJEGYZÉS MEZŐBEN ADD MEG A NEVET,   SZÁMOT ÉS MÉRETET AMILYET SZERETNÉL! PL: HAZARD, 10, M
 
 
 
BÁRMILYEN FELIRAT ÉS SZÁM INGYENES
CSOMAG POSTÁRA ADÁSÁNAK IDEJE 4 MUNKANAPON BELÜL TELJESÍTETT UTALÁST KÖVETŐEN (RENDSZERINT 1-2 MUNKANAP)
CSOMAG POSTÁRA ADÁSÁT KÖVETŐEN E-MAIL-BEN ELKÜLDJÜK A NYOMONKÖVETÉSI SZÁMOT AMELLYEL ELLENŐRIZHETED A SZÁLLÍTÁS ÁLLAPOTÁT
CSOMAG SZÁLLÍTÁSA NEMZETKÖZI LÉGI POSTÁVAL
SZÁLLÍTÁSI IDŐ 10-30 NAP
 
TOVÁBBI 2017/2018-AS HAZAI, VENDÉG, 3. SZÁMÚ FELNŐTT FÉRFI, NŐI MEZ ÉS TELJES GYEREK SZETT(MEZ+NADRÁG+ZOKNI) HIRDETÉSEK NÁLUNK!!!
 
 
 
Általános szerződési feltételek
 
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
 
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
 
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
     Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
 
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.


Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 00:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése