2019. november 29., péntek

Phonic végfok, végerősítő, MAR-2, 2x200W - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Nagyobbra váltás miatt eladó a fotón látható Phonic MAR-2 diszkós végerősítő.
Normális minőség (hang és kivitel terén is), ez nem a kínai vicckategória – amit ráírtak, azt folyamatosan teljesíti is! 2x200W / 4 ohm, 2x150W 8 ohmon.
Állapota, kivitele a mellékelt fotók szerint, néhány éve másodkézből vásároltam, aztán sikerült „ kinőni”, az eladás oka voltaképpen csak ennyi.
Soha semmi baj nem volt vele, kifogástalanul működik, a használatból származtatható kopások-karcok természetesen nem maradhatnak el.. J
Előlapja 2U magas, szélessége szabvány rackméret, mélység 43 cm, súlya 12. 5 kg. Hozzávaló (angol nyelvű) gépkönyvet e-mailben tudok küldeni, ha valaki igényelné!
Elsősorban kezdő hangoskodóknak ajánlom, vagy kisebb bulikra alkalmi vagy állandó hangosításra. (lakásban eléggé halálos tud lenni.. J )
Bár igény szerint postázom is (előre utalás után, a vevő költségére! ), inkább a személyes átvételt preferálnám, az átvétel helyén kipróbálási lehetőséget biztosítok. Ha mégis postán kéri a kedves vásárló, az kizárólag az ő felelősségére lehetséges!
A készülék abszolúte hibátlanul üzemel, azonban mivel használt termék, ezért az adásvétel megtörténte után bármiféle utólagos szavatosság, garancia, visszavásárlás kizárt!
Utolsó ár!


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 20:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése