2020. július 25., szombat

Honor 20 Lite 128GB Dual Sim Black EU - Jelenlegi ára: 59 630 Ft

Honor 20 Lite 128GB Dual
 
honor 20 LITE 128gb
Képernyő: 6. 21 "
HiSilicon Kirin 710 (8 mag, legfeljebb 2, 20 GHz)
Belső memória: 128 GB
RAM memória: 4 GB
Rendszer: Android 9. 0 Pie
fényképezőgép: 32. 0 Mpix - front, 24. 0 + 8. 0 + 2. 0 Mpix - hátsó, tripla
Akkumulátor: Lítium-polimer 3400 mAh
 
 
 
 
 
32 MP-es szelfibajnok
A kedvenc szelfijeidet akár 2, 3 x 1, 7 méteres poszterként is használhatod részletvesztés nélkül. Az AI szépítőfunkciókkal ráadásul különleges, mégis természetes eredményt kapsz. Ezek közül a beépített effektek közül válaszhatsz: állítható bőrtónus, állítható szemméret, akne eltávolító, táskás szem eltüntető, arc vékonyítás, világosabb szemek, olajos bőr eltávolító, fogfehérítő, fény és árnyékhatás, intelligens bőrsimító.
 
AI háttérfény technológia a lenyűgöző szelfikért minden fényviszony mellett
Az AI háttérfény technológia természetes megjelenést kölcsönöz a szelfiknek. Beállítható, hogy oldalról, szemből vagy hátulról érkezzen a fény. A kijelzővaku és a 32 MP-es kamera segít, hogy csodálatos képeket készíts magadról a nap bármely szakában.
 
24 MP-es tripla hátlapi kamera a ragyogó emlékekért
A 24 MP-es főkamera tripla lencsét kapott, így minden helyzetben kiváló képeket készíthetsz.
A széleslátószögű F/1, 8 lencse a négyszeres CFA szenzorral olyan, mintha saját fotóstúdiód lenne, bármilyenek is a fényviszonyok. Az AI multi-jelenetfelismerő 22 kategória több mint 500 jelenetét tudja megkülönböztetni, professzionális eredményt biztosítva. A kamera 480 fps szuperlassított felvételek készítsésre is alkalmas.
 
Széleslátószögű lencsék, szélesebb perspektíva
A 17 mm-es ultraszéles látószögű lencsék még nagyobb tér befogását teszik lehetővé, így gond nélkül készíthetsz teljes alakos portrékat, vagy lenyűgöző tájfotókat.
 
3D színátmenet, ragyogó megjelenés
A kifinomult 3D fotolitográfiás technológia révén a HONOR 20 Lite hátlapja dinamikus, prizmaszerű színátmenetet kapott csillogó hatással, ami mozgás közben a legizgalmasabb.
 
4 GB + 128 GB-os erőbajnok, bővíthető tárhellyel
Tartsd készenlétben az összes kedvenc játékod és optimizáld a felhasználói élményt a 12 nm-es Kirin 710 chipsettel és a 4 GB RAM-mal! Akár 500 epizód is elfér a kedvenc sorozatodból az akár 512 GB-os microSD kártyával is bővíthető 128 GB tárhelynek köszönhetően.
 
6, 21 hüvelykes képernyő cseppszenzorral, amely kényelmesen elfér a tenyeredben
A cseppformájú szenzorsziget és a 90 százalék feletti kijelzőarány 2340*1080 FHD+ felbontással magával ragadó élményt nyújt.
 
TÜV Rheinland tanúsítványú szemkímélő mód
Az újgenerációs szemkímélő mód a TÜV Rheinland tanúsítványával rendelkezik. Ez csökkenti a kékfény sugárzást és segít csökkenteni a szemfáradást, ami kifejezetten alacsony fényviszonyok között fontos.
 
Elképesztő játékélmény a GPU Turbo 2. 0-val
A forradalmi grafikai feldolgozássegítő technológia, a GPU Turbo 2. 0 jelentősen javítja a grafikai feldolgozás hatékonyságát, gördülékeny és nagy képkockasűrűségű játékélményt biztosítva.
 
Kapcsolódj az AI támogatásával
A két 4G SIM, a stabil internetkapcsolat és a kiváló hívásminőség biztosítja a hatékony, gyors kommunikációt. Az AI liftmód észleli, ha beléptél egy liftbe, vagy kijöttél onnan és másodperceken belül visszalép 4G-re.
 
Intelligens arcfelismerés és ujjlenyomatolvasó
Az Intelligens arcalapú feloldás észleli, ha csukva vannak a szemeid és nem old fel addig, míg ki nem nyitod őket - ezzel is magasabb szintre emelve a biztonságot. A Face ID adatok egy külön erre a célra kialakított biztonságos tárolóban vannak elmentve - ez extra biztonságot nyújt a személyes adataidnak.
 
EMUI 9. 0: ablak egy intelligensebb világra
A legfrissebb, Android 9-re épülő EMUI 9. 0 operációs rendszer könnyen kezelhető felhasználói felületet, továbbfejlesztett adatkezelési rendszert és optimalizált mobilos élményt nyújt. Az új egészségmenedzser asszisztens például képes megbecsülni az ételek kalóriatartalmát a kamerakép alapján, így nem kell többé aggódnod a diéta során a számolás miatt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 59 630 Ft
Az aukció vége: 2020-07-25 17:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése