2020. augusztus 28., péntek

Lego IDEAS 21322 Pirates Of Barracuda Bay Bontatlan, Új, Jópofa Különlegesség!!! - Jelenlegi ára: 68 880 Ft

Lego IDEAS 21322 Pirates Of Barracuda Bay (A Barracuda Öböl Kalózai), GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!! Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
Meglepetésnek kitűnő, mivel már régóta nem kapható a kalózos téma gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már mindenféle legója van" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom. Kérem nézze meg a képek között található, a gyár által készített kisfilmeket, amik kedvcsinálónak kiválók.
Ha olyan ajándékot keres, ami "nem jön szembe akárhol", pláne már nem figyel nagyáruházak és multik polcain, akkor jó helyen jár!
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény értékes darabja lehet!
Az idén, 2020-ban, a  LEGO  IDEAS   szériában, a  Pirates  témában kiadott szett dobozának mérete hatalmas, több, mint 4, 5 kiló!!! 58x48x12 cm, amely 2545db!!! legóelemet tartalmaz, amikből összerakhatunk 10db figurát is. A kalózok természetesen fegyverekkel vannak ellátva.
A készletből felépíthetünk egy óriás Kalózhajót vagy egy ezzel "összeforrt" hamisítatlan Kalóz-szigetet is, ami eddig ismeretlen lehetőségeket tesz lehetővé az építésben.
Nagyon jól játszható a sok figura miatt, ezért és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Pompás ajándékötlet, ajánlom minden kalózlegós rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. A méretek miatt, az "automatás" csomagátvételt most sajnos ki kell hagyni : ) Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 68 880 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 22:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése