2021. április 26., hétfő

Hasfelmetsző Jack - Hernádi Gyula - Jelenlegi ára: 540 Ft

Hasfelmetsző Jack - Hernádi Gyula
"Watson doktor, Sherlock Holmes elválaszthatatlan barátja és társa, a detektív Baker Street-i lakásának szalonjában, a kandalló mellett ül, szinte elsüllyedt a hatalmas barna karosszékben. Arca helyén feketén világított az egyenletes szomorúság, komor volt, mint aki legalább három családot gyászol egyszerre.
Sherlock Holmes fel-alá sétált előtte a vastag, sötétkék szőnyegen.
? Szégyellem magam. Igenis, szégyellem magam. Annak idején azt ígértem a hercegnek, két hét alatt megtaláljuk. Négy év telt el azóta ? mondta ingerülten.
? Nincs ok a szégyenre, Holmes.
? Miért ne lenne rá ok, kedves Watson? ? kérdezte a detektív gúnyosan.
? Mert ez az évezred legbonyolultabb ügye, és Hasfelmetsző Jack az évezred legrafináltabb bűnözője. "
Borító tervezők: Pécsi Gábor
Kiadó: Magvető
Kiadás éve: 1982
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9632717201
Kötés típusa:: egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 278 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 25kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**111414011**)]

Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 13:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése