2021. augusztus 26., csütörtök

Maruszki Judit - Szó, ami szó - Jelenlegi ára: 3 555 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
586162
Maruszki Judit
Szó, ami szó
A Szó, ami szó hiánypótló munka a magyar mint idegen nyelv tanításában. Válogatást nyújt a mindennapi szóbeli és írásbeli nyelvhasználatban előforduló szólásokbóltematikus elrendezésben, mely lehetővé teszi a szisztematikus szókincsbővítést azoknak a tanulóknak, akik a magyar nyelv tanulásában túljutottak a biztos alapok megszerzésén, s megközelítőleg B2-es szinten állnak. A fejezeteken belül ábécérendben, használatot illusztráló példamondattal ismerkedhet meg a tanuló a szólások világával. Minden tematikus fejezet végén változatos gyakorlófeladatok segítségével mélyítheti el, illetve ellenőrizheti tudását. A tematikus részben való jártasság kialakulása után a kötet teljes anyagát feldolgozó Összefoglaló feladatok adnak lehetőséget az ismétlésre. A tanuló érdeklődésének, illetve az általa éppen tanult témakörnek megfelelően javasoljuk az anyagban való szemezgetést és válogatást. Különösen ajánljuko másod- vagy harmadgenerációs, magyar származású diákoknak, o a szombati és vasárnapi iskolák idősebb diákjainak (12-14 éves kortól kezdve), o ECL vagy Origo nyelvvizsgákra való felkészüléshez, o egyéni és csoportos feldolgozásra, o minden, tanári eszköztárát bővíteni kívánó tanárnak.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 555 Ft
Az aukció vége: 2021-08-27 08:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése