2021. december 14., kedd

Alesis Melody 61 szintetizátor - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az Alesis Melody 61 MKII szintetizátor 5 oktáv zongora-stílusú billentyűvel (ezek nem billentés-érzékenyek, azaz a billentés erősségétől függetlenül szólalnak meg) - és a beépített hangszórókkal 300 féle hangot tud adni, amelyek a hangszerek széles körét fogják át (zongora, vonós, fa- és rézfúvós, ütős, gitár, szintetizátor, valamint hangeffektek szerepelnek a repertoárban).
„ Dual” módban kétféle hangszint lehet egymás mellé rendelni, vagy két részre osztható a billentyűzet „ Split” módban. Többféle stílusban 40 beépített demó dalt és 300 beépített ritmust tartalmaz. Saját daljátékot lehet rögzíteni „ Record” módban.  
Minden, amire a kezdőknek szükségük van!
A teljes szett tartalmazza a szükséges kiegészítőket: állványt, zongoraszéket, fejhallgatót (ez csatlakoztatáskor némítja a hangszórókat a csendes gyakorlás érdekében), kottatartót, hálózati tápegységet és mikrofont, valamint a használati útmutatót.  
Mérete: 94 x 31 x 10 cm
Súlya: 3, 4 kg
Hátránya: a 61 billentyű bőven elegendő a kezdő tanulók számára.  Ha azonban egy akusztikus zongorának megfelelő billentyűzetet szeretne, akkor másik termékre van szüksége.  Rengeteg hordozható és digitális zongora létezik szabványos 88 billentyűvel - értelemszerűen más árfekvésben.  Következésképp profi vagy haladó zenésznek ez a hangszer nem alkalmas!

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-15 09:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése