2022. február 20., vasárnap

ÚJSZERŰ! FÉLÁRON! Nordic Walking és sífutó Crosstrainer edzőgépedző fitnesz gép sztepper + hastámasz - Jelenlegi ára: 29


A licit tárgya: Nordic Walking és sífutó edzőgép
 
Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új ára akciósan 179. 99 Euro volt!!!  Itt egy-két hasonló linkje: KATT IDE! és KATT IDE!
A páromnak és a lányomnak vásároltam néhány éve Ausztriában. Szinte új, alig használták, talán egyszer-kétszer. Tökéletesen hibátlan, szinte új állapotú!
Nordic Walking és sífutó edzőgép, mely Németországból származik. Használatával élethűen imitálhatjuk mindkét sportot.
120 kg-os teherbírással rendelkező, összecsukható modell állítható hastámasszal. Kis helyigényű, csúszásmentes talpakkal, használaton kívül összecsukható, felállítható.
Forradalmian új kialakítású, a belső combra van optimalizálva, de megmozgatja a láb összes, a fenék, has, csípő, hát és a karok izmait is.
A tökéletes alak kiformálásához a géphez csatlakozó karok segítségével a felsőtestet is edzheti taposás közben. Merev, masszív szerkezetű.
Használaton kívül egész keskenyre összecsukható (utolsó kép).
A digitális edzéskomputer egy gombnyomásra sorban megjeleníti:
- az edzés idejét
- a percenkénti lépések számát
- az összes lépések számát
- az elégetett kalóriát
 
Van sok más termékem is, (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 29 500 Ft
Az aukció vége: 2022-02-21 01:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése