2019. április 27., szombat

Notebook kábelzár, Kensington? ClickSafe? - Jelenlegi ára: 32 090 Ft

 Kensington? ClickSafe? - Egy ? kattintás?, és már biztonságban is van
Abszolút felhasználóbarát a biztonság csökkentése nélkül
Egyszerű, intelligens biztonsági beruházás
Gyártási eljárása azonos a sebészeti műszerekével
Igen erős, 5 mm vastag és 1, 5 m hosszú acélkábel
A Kensington ClickSafe? lakatot erős, felhasználó-barát lakatként fejlesztették ki, anélkül, hogy az a biztonság rovására menne. A ClickSafe? -et a stresszes mindennapokban való használatra fejlesztették ki, jó ellenálló képességével és felhasználó-barátságával javítja az első védelmi fokozatot. ClickSafe? lakatokat a vállalata védelmére
és használatára fejlesztették ki. Egyszerű, intelligens befektetés a magasabb biztonság érdekében.
A ClickSafe? lakatok fejlesztésének előterében a szilárdság és a felhasználóbarátság állt. A lakatokhoz acélkábel tartozik, zárófejük fémből készül és valós körülmények között alapos, lopás elleni, korrózióállósági és manipulálhatóság elleni védelmi tesztnek vetették alá 10000 zárási cikluson keresztül. Nem kell aggódjon: A felhasználó-barátság a legcsekélyebb mértékben sem befolyásolja a szilárdságát. A Kensington ClickSafe? lakatokat a legerősebb anyagokból készítjük, így optimális biztonságot nyújtanak notebook kábellakatként. A minőségét ugyanaz a gyártási eljárás garantálja, mint amilyeneket a sebészeti műszereknél használnak.
A vállalatok fizikai biztonságba ruháznak be, hogy védekezzenek a termelékenység csökkenést és a jóhírnevet rongáló hálózati támadások ellen. A fizikai lakat egy olyan beruházás, amely mindenkor kifizetődik.
Jellemzők:
A kulcs nélküli zárómechanizmusának köszönhetően a ClickSafe? javítja a munkatársai között a biztonsági előírások betartását. Nem lehet többé kifogás, hogy védtelenek a számítógépek és adatok. ? A zárófej 12, 7 mm-es lapos alakja illik a lapos notebookokhoz. ? A különösen erős, 5 mm vastag és 1500 mm hosszú acélkábel a ma a piacon kapható legnagyobb biztonságot nyújtja. ? A jó minőségű anyagból készült manipulációbiztos, tárcsa alakú zár majdnem leküzdhetetlen akadályt jelent. ? A ClickSafe? zárófej 180°-ban elbillenthető továbbá a kábel körül is 360°-ban elforgatható, ezzel flexibilisen és kényelmesen használható. ? Kapható ? Key Different? (különböző kulcsos), ? Twin? (kettős záras), ? Master Keyed? (mester kulcsos) és ? Single Keyed? (fő kulcsos) kivitelben. ? Online kulcs regisztrálás és tartalékkulcs szolgálat ? Védi a hardverét, ha a Kensington biztonsági lehorgonyzást a számítógépek 99%-án meglévő Kensington biztonsági csatlakozással összeköti.
Műszaki adatok:
Készülékzár típus: Laptop lakat ? Méret, hossz: 150 cm ? Méret, magasság: 28 mm ? Méret, szélesség: 12 mm ? Szín: Fekete ? Átmérő: 5 mm
Szállítás tartalma:
Kensington? ClickSafe? notebook lakat, Kulcs + tartalék kulcs
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 876547


Jelenlegi ára: 32 090 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése