2019. április 28., vasárnap

The Mountain 3D póló 8-14 éveseknek Unisex - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Gyerek XL méretű eredeti The Mountain póló jó állapodban az új ára feléért.
A cég több mint 25 éve gyártja a védjegyévé vált batikolt alapú pólóit. A márka bátor, feltűnő dizájnjairól és semmivel össze nem téveszthető egyedi stílusáról vált ismertté ami viselőit arra bátorítja, hogy öltözködésükön keresztül megmutassák egyéniségüket.
A THE MOUNTAIN sok nagyszerű grafikus művésszel dolgozik együtt, ők testesítik meg a márka „ lelkét”. A cég büszke erre az együttműködésre és minden eladott termék után visszajuttat a vételárból a tervezőknek, ezáltal is támogatva a művészeti tevékenységüket.
A THE MOUNTAIN a képzőművészek divattervezésbe való bevonásával máig tartó, sőt egyre erősödő trendet honosított meg. Ezzel szembemegy a tömegbrandek legegyszerűsítő, uniformizáló szürkeségén és színes, kreatív megoldásokat kínál vásárlói igazi egyénéségének kifejezésére az öltözködésükben.
A gyártás során kizárólag organikus, vizes bázisú festékek kerülnek felhasználásra. Ez részben puha tapintást ad a nyomott felületnek, másrészt kizárja a textiliparra általában jellemző durva víz és környezetszennyezést.
A THE MOUNTAIN a környezetért felelős gyártóként viselkedik. A festési eljárás során elhasznált vizet saját tisztítóműben egy vegyszermentes (oxidáción alapuló) eljárással semlegesítik, így már közel 15 millió köbméter víz újrahasznosítása vált lehetővé a gyártási folyamat során.
Éppen a legmagasabb környezetvédelmi és szigorú gyártási feltételek betartása miatt a gyártást az USA-ban végzik, és a legtöbb multinacionális ruhamárkához hasonlóan nem helyezték ki valamelyik fejlődő országba, ahol ezen normák betartásának nincs kultúrája. Ennek is köszönhetően a THE MOUINTAIN megkapta a nemzetközi OEKO-TEXR 100 minősítést, ami gyakolatilag a textilipar „ OSCAR díja”. Ez garancia arra, hogy a termékben semmi vegyianyagmaradvány nincs és a bőrre ártalmas allergén anyagokat nem tartalmaz.
Amit a THE MOUNTAIN garantáltan nyújt neked: a legkorszerűbb textilfestési és nyomtatási technikák és környezettudatosság a teljes gyártási folyamat során.

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2019-05-19 14:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése