2021. március 28., vasárnap

Topáz füzér, fazettált (1308) - Jelenlegi ára: 5 070 Ft


Topáz szál.
2 mm átmérőjű
Teljes hossza: 40 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Topáz
Jellegzetességei: a topáz gyengéd, empatikus kő, oda irányítja az energiát, ahol leginkább szükség van rá. Csillapít, gyógyít, serkent, újra feltölt és motivál, valamint összehangolja a test meridiánjait. Az igazságot és a megbocsátás támogatja. Segít fátylak borítani a múltra, rávilágít a célokra, és hozzákapcsol belső erőforrásainkhoz. Megerősíti a bizalmunkat az Univerzumban, és képessé tesz arra, hogy inkább csak „ legyünk” és ne „ tegyünk” semmit. Elűzi a kétséget és a bizonytalanságot.
A topáz vibráló energiája örömöt, nagylelkűség, bőséget és jó egészséget biztosít. A hagyomány szerint a szeretet és a jószerencse köve, segíti sikerre vinni a céljainkat. Rendkívüli módon támogatja az igenlő hozzáállást és annak megnyilvánulását, valamint a vizualizációt. Azt mondják, hogy egy topáz kristály lapjai és csúcsai pozitív és negatív energiákat egyaránt tartalmaznak, s ennek köszönhetően az Univerzumnak szóló kívánság fókuszálható, hogy aztán majd a földi síkon meg nyilvánuljon.
Hatékonyan tisztítja az aurát és mélyíti a relaxációt; minden szinten oldja a feszültséget, valamint ott gyorsítja fel a spirituális fejlődést, ahol leginkább gátolt.
Pszichológiailag: segít felfedezni a saját belső értékeinket. Lehetővé teszi, hogy magabiztosnak és emberbarátnak érezzük magunkat, aki szívesen megosztanám a szerencséjét a körülötte lévőkkel és napfényt sugározna rájuk. Az örömteli topáz mellett a negativitás nem tud megélni. Erősíti a nyitottságot és az őszinteséget, az önmegvalósítás és az önfegyelmet; valamint arra ösztönöz, hogy fejlesszük belső bölcsességünket.
Mentálisan: támogatja a problémamegoldást, és különösen azoknak hasznos, akik a művészetekkel jegyezték el magukat. Segít tudatára ébredni annak, hogy milyen hatással is vagyunk másokra, valamint felismerni a kemény munka és az élettapasztalatok árán megszerzett tudást. Képessé tesz arra, hogy az összefüggéseket és az apró részleteket egyaránt észrevegyük, és azt is, hogy ezek miként függnek össze egymással. Megkönnyíti az ötletek kifejtését és éleslátást biztosít.
A topáz egyedülálló módon támogatja az érzelmeket: megszilárdítja ezeket és befogadóvá tesz a szeretetre, bárhonnan is eredjen.
Gyógyhatása: a topáz hangsúlyozza az egészséget. Elősegíti az emésztést, szembeszáll az anorexiával, helyreállítja az ízérzékelést, erősíti az idegeket és élénkíti az anyagcserét. Szent Hildegard a topáz elixírt a látásélesség javítására ajánlotta.
Alkalmazása: az ujjakon, a napfonat- és homlokcsakrán. Helyezzük el annak megfelelően, hogy milyen gyógyhatást akarunk elérni! Az elixír alkalmazható a bőrre.
Különleges színek
Az általános jellegzetességek mellett bizonyos színeknek egyedi tulajdonságaik is vannak.
Színtelen topáz: Elősegíti, hogy tudatában legyünk a gondolatainknak, cselekedeteinknek és ezek karmikus hatásainak. Segítséget nyújt az érzelmek és a tettek megtisztításához, serkenti a kozmikus tudatot. A gyógyításban a színtelen topáz elmozdítja megrekedt, vagy megakadt energiát.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Az ékszer természetes ásványból készült.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 5 070 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 18:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése